Örülök, hogy erre jársz, kedves olvasó!

Remélem, jól érzed majd magad az oldalamon, és találsz sok kedvedre való írást. Kívánok neked kellemes időtöltést, és felhőtlen szórakozást!

Néhány szó magamról, a múltról, jelenről és a jövőről.

Sződön, egy viszonylag kis létszámú, Pest megyei faluban születtem. Szüleimmel és két édestestvéremmel egy átlagos, hétköznapinak mondható, nem kifejezetten gazdag családban nőttem fel. Sosem voltak kiemelkedő tanulmányi eredményeim, mert az általános iskolában sajnos túl sok időt szenteltem a hasztalan szórakozásnak. Kreatív játékok százaival töltött gyerekkorom volt, azonban akkoriban még nem volt meg bennem a szükséges szorgalom. Gyermekként, már az alsó tagozatban is nagy lelkesedéssel csodáltam a szavak erejét. Szívesen olvastam a rövid történeteket, írtam fogalmazásokat, vagy elemeztem verseket általános iskolai éveim alatt. Gyakran alkottam meséket és történeteket képzeletben, amikkel olykor még a nálamnál fiatalabb testvéreimet is örömmel szórakoztattam.

Első írásos “művemet” emlékeim szerint tizenegyedik osztályban írtam, amit megtalálsz a verseim közt “Mindenen túl” -címmel. Nem egy nagy alkotás, és ugyan tele van hibával, azonban hűen tükrözi az akkori belső, formálódó világomat. Az írást, mint hivatást, csak jóval később, huszonhét éves koromban kezdtem komolyan venni. Idő közben született néhány versem, de később letettem a költészetről és egy új világ, a regényírás felé terelődött az érdeklődésem. Akkortájt fogalmazódott meg bennem egy máig is a fiókban lévő regénysorozat ötlete, mely a “Taros – Az eltitkolt világ krónikái” címet kapta. Idő közben rájöttem, hogy képességeim fejlesztésre szorulnak, ezért kezdetben inkább valamivel kisebb, kevésbé komlex történetekkel kellene indítanom. Így Tarost, mint elmém eddigi legnagyobb alkotásának ötletét csak később, egy úgynevezett előregény megjelenése után szándékozom majd befejezni. Jelenleg két másik regényen dolgozom, nagyjából párhuzamosan. Az egyik “Parawill” a másik pedig a “Hotel Edge” nevet kapta. Mindkettő egyfajta fantasztikus komédia, mely két külön, egyedileg megálmodott világban játszódik.

Természetesen én is nagyon szeretek olvasni. Első időszakomban a kifejezett keményvonalas fantasy könyveket bújtam. Négy-öt évvel később megismerkedtem H. P. Lovecraft és Douglas Addams műveivel, melyek új korszakot nyitottak számomra az írott művészet világában.

Az íráson kívül fotózással és filmezéssel is foglalkozom. Huszonegy éves koromban elhagytam Magyarországot, és azóta megjártam tíz másikat, amik közül négyben huzamosabb ideig élni is volt szerencsém. Jelenleg az Egyesült Királyság területén élek.